Find og book det næste venue til dit basketball event

Skal du holde et firmaevent eller anden form for event hvor der skal spilles basketball, så gælder det om at undersøge markedet for et godt venue grundigt, inden du bare vælger det første venue du finder frem til.

Når du gør dig umage med at lede efter et godt venue til dit basketball event, vil du opnå en langt større sikkerhed for dit valg. At du opnår en større sikkerhed for dit valg af venue til dit basketball event, betyder at du ender med et venue, der øger sandsynligheden for at dit basketball event bliver en succes.

Overvej betydning af hvor mange der deltager

At finde det helt rigtige venue til dit basketball event handler ikke mindst om, at finde et venue der har plads til alle deltagerne, Er i få deltagere er det eksempelvis nok med en enkelt basketball bane, hvorimod der ofte kan være behov for flere basketball baner, hvis der er flere eller mange deltagere til dit basketball event. Sørg for at finde et venue, der passer til antallet af deltagere til dit basketball event.

Indendørs eller udendørs

Du skal også tage stilling til om du ønsker et indendørs eller udendørs venue, når du booker et venue til dit basketball event. Der er fordele og ulemper ved begge, så det er værd at gøre sig overvejelser om, hvorvidt du ønsker et indendørs eller udendørs venue til dit basketball event.

En god tommelfingerregel er at holde dit basketball event i en indendørs venue, i de lidt koldere måneder hvor vejret er koldere og dårligere. Omvendt gælder det for sommermånederne, hvor basketball med fordel kan spilles udendørs. Hvad der i sidste ende er bedst for jer, afhænger dog også af jeres ønsker og behov, samt af tilgængeligheden af diverse venues.

Book i god tid

Det kan være en rigtig gode ide at booke dit venue til dit basketball event i god tid, så du er sikker på at det venue du ønsker at booke, er ledigt på de dage eller den dag du gerne vil booke dit venue til dit basketball event.

Det giver samtidig god til til at dem du ønsker at invitere til dit basketball event, kan nå at gøre plads i kalenderen, eller helt at undgå at lave andre planer, som følge af allerede at være tilmeldt dit basketball event. At booke i god tid er en rigtig god ide.