Så nemt er det at sende pakker med GLS

Har du gået og overvejet at sælge nogle af dine ting over nettet? Eller har du en gave, som du skal have sendt afsted til en ven eller et familiemedlem, der bor i den anden ende af landet? Det behøver ikke at være besværligt at sende pakker – faktisk findes der en nem og hurtig måde at sende pakker med GLS på. Det eneste du skal gøre er at udfylde et pakkelabel og aflevere pakken hos din nærmeste pakkeshop.

Sælg trygt over nettet

En god måde at tjene penge på er at sælge de ting, som du ikke længere selv bruger. Der findes både hjemmesider og grupper på de sociale medier, som netop har køb/salg/bytte som formål. Det betyder dog også, at dine ting nogle gange skal ud på en lille tur for at nå frem til sin nye ejer, og det kan måske tage pusten lidt fra en, at der også skal bruges tid på at få tingene sendt. Her er der dog en god, nem løsning: Send pakke med GLS.

GLS tilbyder, at du på nettet kan oprette et pakkelabel, som du printer ud, og herefter klistrer på din pakke. Pakken indleveres i den nærmeste pakkeshop, hvorefter den bliver fragtet til modtagerens nærmeste pakkeshop. GLS har mere end 1750 pakkeshops i hele landet, og derfor er det nemt for alle at sende en pakke med GLS – lige meget hvor du bor.

Når pakken er indleveret, kan du via tracking følge din pakke hele vejen til modtageren. På denne måde kan du sikre dig at den pakke, som du sender med GLS, når helt frem til modtageren. Dette gør også, at det for alle parter bliver mere trygt at handle over nettet.

Send pakken i dag og få den leveret i morgen

Et andet scenarie kunne være, at du er lidt sent ude med en gave til din nevø, som bor i den anden ende af landet. Her er det også en løsning at sende pakken med GLS. GLS tilbyder nemlig levering indenfor 1-3 hverdagen, og oftest ankommer din pakke derfor allerede dagen. Så selvom du er ude i sidste øjeblik, kan du få en gave frem til tiden.

Ved at sende en pakke med GLS sikrer du, at du får fragtet din pakke hurtigt og sikkert på tværs af landet. Der er altså ingen undskyld længere for ikke at sende en pakke eller hyggelig lille gavekurv afsted til en, som du holder af. Det er billigt, nemt og hurtigt.