NBA League Pass Anmeldelse – se alle kampe fra NBA

8.5
User Rating: 4.08 (4 votes)

NBA League Pass er NBAs egen streaming tjeneste på nettet hvor man for 170 kr om måneden eller 1400 kr pr. år kan se alle – og jeg mener ALLE – NBA kampe, den almindelige sæson, All Star og Playoffs. Det er lidt af en drøm for en basketball fan som mig, der stadig husker den gang NBA blev vist på Canal+ og kun der. Nu vil Zulu vist vise op til 8 kampe om ugen (læs mere om det her), men lad os nu se om det holder.

Jeg har nu haft NBA League Pass i over et år og synes jeg derfor er kvalificeret til at komme med en anmeldelse udfra et dansk synspunkt. NBA League Pass har nemlig fået en del hug i USA om kvaliteten på stream på især deres Android og iOS app, men i USA har de jo også meget bedre muligheder for at se kampene på TV. For os danske fans er der ikke ret mange andre muligheder hvis vi selv vil bestemme hvilke kampe vi vil se.

 

Galleri

Hvor meget koster League Pass så og hvad får du?

Smådyrt, men ikke så slemt alligevel

Lad mig begynde med prisen først. For nuværende i 2015 koster NBA Leagues Pass:

NBA League Pass Premium – 199 kr pr. måned eller 1699 kr pr. år

NBA League Pass – 169 kr pr. måned eller 1399 kr pr. år

NBA TV – 48 kr pr. måned

Det er jo en del penge for studerende og andre unge. Jeg klarer det gerne, men jeg bruger heller ikke formuer på dyre tv-pakker og den slags, men har kun NBA League Pass og HBO Nordic og det er fint. Du har måske lagt mærke til at der er ret mange penge at spare ved at købe et medlemskab for et år. Helt præcist sparer du 629 kr på et almindelig medlemskab, hvilket giver en månedlig pris på 116 kr. Det er stadig en del penge, men meget mere overkommeligt end 169 trods alt. Det er 3 fadøl i byen eller en sparet pizza med udbringning hver måned. Man må ofte noget her i livet og efter min mening er League Pass pengene værd, hvorfor det kommer her. Så hvis du har pengene er det helt klart værd at købe et år af gangen. Du skal dog være opmærksom på at melde dig fra igen hvis du ikke vil have forlænget med et år næste gang. Det er åbenbart noget de er begyndt på.

Er NBA League Pass pengene værd og hvad får man?

ALLE kampe i regular season og playoffs

NBA League Pass giver dig adgang til ALLE regular season og playoff kampe. Jeg mener også man får All Star kampen med, men jeg er desværre ikke sikker. Det må jeg tjekke og få opdateret. Som sagt, du kan se alle kampe du overhovedet har lyst til og for os der er vokset op med en kamp om ugen hvis vi var så heldige, så er det virkelig fedt. Det gør også at du kan følge dit yndlingshold langt mere tæt end hvis det bare var TV. Jeg har set mange rigtig dårlige kampe på dansk TV, nok fordi de var de billigste at købe ind, jeg husker med gru for eksempel Eastern Conference kampe tilbage i starten af 2000. Frygteligt.

Det behøver du ikke længere trækkes med og kan nu frit se de kampe du har lyst til. Jeg har haft stor glæde af at kunne følge det nye Chicago Bulls hold for eksempel eller se hvordan Lebron James klarer sig efter han er vendt tilbage til Cavs. Kobe fans kan se alle kampe selvom Lakers ikke bliver vist så meget mere.

Forskellen på Premium, Standard og NBA TV

Den skarpsindige læser har opdaget der er forskel på NBA League Pass Premium og almindelig League Pass. Det er faktisk ikke en helt lille forskel. Med Premium får du også NBA TV oveni, som sender nogle ret gode programmer efter min mening for eksempel Inside NBA med Charles Barkley, Shaq og andre gæster. De sender også egne producerede dokumentarer og viser klassiske kampe fra historien. NBA Action bliver også vist her. Hvis du ikke kan få nok NBA, så køb Premium. Her får man også muligheden for at vælge mellem hjemme og ude kommentatorer, hvis det gør nogen forskel.

Sidst kan man købe adgang til NBA TV for en flad halvtredser. NBA TV viser som sagt en lang række shows, Inside NBA, Gametime der viser daglige sammendrag, The Starters der er et hipster snakke show om NBA og en masse andet. Det meste af dagen er dog fyldt med gentagelser der kører i båndsløjfe. NBA TV viser også ca. 10 kampe om ugen, så hvis pengene er et problem kan det være en mulighed. Desværre, og det vil jeg gerne understrege, så viser NBA TV sjældent de kampe jeg helst vil se. Det er ikke aftenens topkamp hver aften, langt fra efter min mening, men måske er jeg kræsen. Det er i hvert fald en mulighed.

Hvordan er billedkvaliteten og det tekniske?

God kvalitet men nogle gange lidt svipsere

Meget vigtigt er selvfølgelig hvor god kvaliteten er på League Pass på billede og lyd. Da du streamer League Pass afhænger det selvfølgelig også af din internetforbindelse. Jeg har testet med alt fra meget langsom udenlandsk internet til en 20MB bredbåndslinje herhjemme og jeg har endnu ikke oplevet at slet ikke kunne se.

NBA League Pass måler nemlig automatisk din hastighed og ændrer opløsningen til den. Har du hurtig internet får du en HD stream og stereolyd med masser af dybde. Har du en langsom forbindelse bliver det lidt mere pixeleret. Generelt går det rigtig godt hvis du har en god internetforbindelse, men jeg har oplevet kampe der streamer rigtig dårligt og det tror jeg er NBA der har problemer. Det er især kampe der er meget populære hvor den begynder at give dårligere kvalitet hen imod slutningen. 8/10 gange er der dog ingen problemer.

Nemt at finde ud af og bruge

Det er meget nemt at bruge League Pass. Bare klik på oversigten over kampe og vælg den du vil se. Under kampen kan du se alle stillinger i bunden af billedet og kan så skifte til en anden hvis du vil. Du kan også se to kampe samtidig eller fire for den sags skyld. Af en eller anden grund kan jeg ikke længere se live statistikker under kampenen på spillere osv, men det er måske gemt et sted jeg ikke kan finde det.

Tags:

Ingen Kommentarer

    Skriv en kommentar