Hvem er de bedste nordiske basketballspillere lige nu?

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Fitfact.se

Der findes flere nordiske basketballspilere, som spiller forrygende. Nogle skiller sig dog mere ud end de andre.

Du kan her læse om, hvilke to basketballspillere, som spiller særligt godt, og som potentielt kan kalde sig nordens bedste. 

Gabriel ’Iffe’ Lundberg

Gabriel ’Iffe’ Lundberg er om muligt en af de dygtigste danske basketballspillere, der spiller i øjeblikket.

Med base i den polske klub Zielona Góra, leverer han som combo guard det ene fantastiske resultat efter det andet. Klubben ligger pt i VTB United League, som er kendt for at være en af de absolut mest prestigiøse basketball-ligaer i hele Europa. 

Lundberg, som kun er 26 år, går allerede og håber på at få en plads i NBA. Han mener selv, at han besidder talentet. Og det er bestemt heller ikke en underdrivelse – der er i dag allerede flere NBA-hold, der holder øje med ham. 

Uanset hvad fremtiden vil bringe, er Lundberg under alle omstændigheder sikker på, at det bliver sjovt.

Jonas Jerebko

Jonas Jerebko er også en af de bedste spillere fra de nordiske lande. Den svenske spiller har allerede spillet 10 sæsoner i NBA hos fire forskellige hold. I dag er han dog ikke med i NBA mere, da han efter 10. sæson flyttede til Rusland og begyndte at spille der. 

Han begyndte sin professionelle karriere som 18-årig, og blev i 2009 udset som at være en af de top-5 mest sandsynlige europæiske kandidater til at blive udtrukket til NBA. Herfra tog hans karriere fart, da han blev valgt af Detroit Pistons fra NBA, selvom han i starten havde nogle problemer med anklager om at have slået NBA-veteranen Jamaal Magloire i ansiget. 

Jonas Jerebko er den anden svenske landsholdsspiller, der blev udtrukket til NBA, efter Miles Simon. Han lægger derfor en utroligt høj standard og kan derfor kalde sig en af de bedste nordiske basketballspillere. 

Tags:

Ingen Kommentarer

    Skriv en kommentar