Fodboldstøvler skal være i ordentlig kvalitet

Selvom du spiller basketball, så kan du også sagtens gøre dig på en fodboldbane. Det kan uden problemer give mening, at kombinere de to sportsgrene, og måske ovenikøbet få stort udbytte af det. Men du kan ikke spille i dine basketstøvler, du skal have et par fodboldstøvler.

Tysk grundighed

Det førende brand på markedet med fodboldstøvler er tyske Adidas. Virksomheden, der blev startet tilbage i 1924, er kendt for både grundighed og kvalitet, som de ofte er i Tyskland. Men Adidas er også førende indenfor at lave produkter, der rammer en modetrend.

Adidas er noget specielt

Det er ikke til at komme udenom. Adidas er noget helt specielt, når det handler om fodboldstøvler. Stort set alle fodboldspillere, der bare har spillet et par år, har på et tidspunkt haft et sæt adidas fodboldstøvler. Virksomheden blev dannet helt tilbage i 1924, og har udviklet sig til en verdensførende brand indenfor sportstøj og lignende produkter. Det specielle ved Adidas er at de også spiller en stor rolle indenfor modeverden. Det har de blandt andet opnået ved at markedsføre sig med produkter lavet til blandt andet hiphop, men også ved at lave samarbejde med en række af de største fodboldstjerner.

De rigtige fodboldstøvler

Det kan virkelig godt betale sig at bruge noget tid til research inden du beslutter dog for hvilke fodboldstøvler, du skal investere i. For du føler dig bedre tilpas i et par støvler, som passer til dit behov, og dermed bliver du også en bedre fodboldspiller. For at finde den rette fodboldstøvle til behovet, så klik her . Og du kan vælge mellem både fodboldstøvler med og uden snørebånd.

De klassiske modeller

Adidas har historisk produceret en række modeller af deres fodboldstøvler, som er blevet meget populære og som har solgt i rigtig mange eksemplarer. Den mest klassiske model er Adidas Mundial, der blev lanceret helt tilbage i 1979, efter fodbold-VM i Argentina. Den er lavet i kængurulæder, hvilket gør den ekstrem fleksibel i sin pasform. Det er en god fodboldstøvle til dem, der har bredere fødder end gennemsnittet, og så er de bare behagelige at have på. En afart af Mundial er modellen Adidas Copa, der har mere teknologi i sig, der giver øget komfort og gør den mere fit. En anden mulighed er modellen Nemeziz, der er designet til retningsskift og høj acceleration. Og så er der også klassiske Predator, fra 1994, Adidas X, designet til at have boldkontrol og Adidas Ace, der en fodboldstøvle designet til spilleren med det store overblik.