Julegaver til Basketball Fans 2015

Julen står snart for døren med alt hvad der hører til af hygge og glæde, men også stress og jag, ikke mindst når det gælder at købe de rigtige julegaver. Fortvivl ikke, hvis du skal ud og købe julegaver til en der er vild med basketball, for i denne artikel får du mine bedste bud på julegaver der med garanti får smilet frem hos basketball fans. Det uanset om dit budget er stort eller lille og om du ikke ved noget som helst om basket selv!

NBA League Pass

nbalp2

 

NBA League Pass er NBA’s online streaming tjeneste. Her kan man for 1500 kr om året se alle NBA kampe live og dagen efter. Jeg har skrevet en uddybende anmeldelse af NBA League Pass her. League Pass er et must have for rigtige NBA fans, jeg har selv haft LP i to år og selv om det koster en del (køb et år og spar), så er det pengene værd. I Danmark er der pt. kun TV2 Sport der viser basket fra NBA og sjældent de gode kampe.

Der er ingen tvivl for mig om at League Pass er en fremragende julegave, selv om den er ret dyr. Det er muligt at få et års medlemskab for 1400 kr, altså hvis du køber 12 måneder forud, ellers koster det mellem 150 kr til 180 kr om måneden. En del mere end Netflix klart nok. Læs hele min anmeldelse af NBA League Pass her.

→Besøg NBA League Pass her←

NBA 2K 2016

nba-2k16

Når det gælder basketball spil til Xbox eller Playstation 4, så er der kun et spil der tæller og det er NBA 2K serien. Lige i går er det ekstra vigtigt for efter et par år hvor NBA 2K var det eneste basketball spil på markedet så er NBA Live nu kommet tilbage – men det er altså NBA 2K der er det spil som fans vil have!

NBA 2K er super sjovt at spille og der er mange, mange timers spil, hvad du hvis du er forælder måske ikke er helt glad for! Men ser vi væk fra det, så er det en julegave som vil blive meget vel modtaget. Nedenunder har jeg sammenlignet priserne hos en række danske webshops, da der er lidt forskel på pris.

→Køb NBA2K16 billigst hos Coolshop.dk←

Nye fede basketball støvler

jordan

Basketball støvler skal der til og her er der mulighed for at bruge rigtig mange penge, for basketballstøvler er blevet ret dyre. Måske er du lidt bange for at skulle give et par basketstøvler i gave uden at de er prøvet først og hvis du ikke ved hvilken støvle du skal købe. Det giver god mening, men i stedet for at give et gavekort kan du jo også købe hos en webshop der bytter gratis. Her har Zalando for eksempel helt gratis bytteservice (de betaler fragten tilbage), mens Sportsmaster har et meget stort udvalg og også bytter med et smil (de har mange butikker også).

Hvilken støvle skal du så købe? Det er oplagt at give et par basketball støvler som vedkommendes favorit spiller bruger. Nike’s webshop har fra Oktober 2015 gratis forsendelse i hele Europa og de bedste priser. Det kan fx være Kobe Bryant, Lebron James, Kevin Durant, men Michael Jordan’s serie er stadig nok den mest populære. Hvis ikke det er så vigtigt at det er en støvle fra en spiller, så er det dog stadig Nike og Addidas der er de mest populære mærker, men også Under Armor (Steph Curry) og And1 er gode støvler som er en del billigere.

→Besøg Nike webshop her←

NBA Basket Trøje

nbatrø

En baskettrøje med favoritspilleren er et sikkert hit. Men pas på, der er mange Kina kopier på markedet og det er altså ikke fedt at få en trøje med forkerte detaljer og dårlig syninger som går i stykker. Jeg har skrevet en guide til hvordan du vælger den rigtige trøje her, men grundlæggende skal du bare sikre dig at du køber en autentisk trøje og ikke en kopi.

NBA laver flere forskellige modeller der begynder fra et par hundrede kroner op til omkring en tusind kroner. Det er især Swingman serien er populær, hvor du får en trøje der stort set ligner den der bliver spillet kampe i og som har en god kvalitet der er lavet til at blive brugt.

Skal du købe en trøje, så sørg lige for diskret at finde ud af hvilken spiller som vedkommende er fan af. En Kobe Bryant fan ville ikke blive glad for at få en Lebron James trøje og omvendt!

Tags:

Ingen Kommentarer

    Skriv en kommentar