5 populære skiområder i Skandinavien

Når du vil på skiferie, så behøver du ikke at rejse langt, for at finde nogle af de mest populære skiområder. I Skandinavien finder du nemlig et stort udvalg af skiområder, som du og familien kan tage til.

Når du vil finde inspiration til din skiferie, så kan du med fordel gå ind på hjemmesiden skiferietips.dk. På skiferietips.dk kan du nemlig finde tips, tricks og rådgivning til din skiferie, så du får det bedste ud af din tur. Du kan også læse med herunder og lære mere om 5 populære skiområder i Skandinavien.

1. Sälen

Sälen er beliggende i Sverige og er et perfekt skiområde for børnefamilier og dig, som vil booke billigt skiløb. Sälen består af fire skiområder, som alle kan byde på pister i forskellige højder.

Områderne byder på snesikre områder, så du er garanteret en snesikker rejse.

2. Idre Fjäll

Idre Fjäll er også beliggende i Sverige. Området byder på høje fjeldtoppe, hvilket forlænger skisæsonen, så den starter tidligt og slutter sent. Langt de flest epister er bredde, så hvis du er begynder, er Idre Fjäll et godt sted at starte.

Med 28 kilometer pister og 82 kilometer langrendsspor, er der rig mulighed for at dig og familien kan komme ud og bruge mange timer i sneen.

3. Trysil

Trysil er beliggende i Norge og er Nordeuropas største skisportssted. Med 75 kilometer pister og snegaranti, er området populært for alle, som vil bruge mange timer i sneen.

4. Hemsedal

Hemsedal er Norges mest komplette skiområde, som både kan tilbyde pister for børn og begyndere, såvel som højfjeldet, hvor erfarne skiløbere kan teste sine grænser.

5. Hafjell

Også beliggende i Norge, er Hafjell et perfekt skiområde, hvis i er en gruppe eller en familie, som har forskellige erfaringer. Der er både brugervenlige pister, såvel som udfordrende pister, så alle kan være til alpint skiløb. Se mere på skiferietips.dk.